Case

Maaltidsboxen.dk

“Lad os stå for en sund og varieret aftensmad – hver dag!”

MåltidsBoxen er din professionelle hverdagskok, som altid sørger for, at du kan servere varieret og sundt aftensmad. Hvad enten om du er single eller stor børnefamille – så har vi en MåltidsBox, der passer til dig.

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi har sammen med Morten og måltidsboxen lavet en skræddersyet abonnement platform der er tilpasset deres virksomhed. Custom bestillingsflow for kunderne, optællings-styring til varebestilling, ordrestyring til madlavning og mange flere funktioner der gør hverdagen nemmere for måltidsboxen og deres mange ansatte.

Opgavens hovedpunkter var som følger:

  • Design af platform
  • Ordreflow
  • Udskift af retter
  • Ændring af måltidsbox
  • Tilkøb til måltidsbox
  • Custom kundekonto
  • Medlemsprodukter

Alt i alt er måltidsboxen et system der skal opleves live for at forstår det omfang af programmering der er gået ind i at lave en af danmarks største måltidsbox virksomheder.

Timeforbrug: Meget høj

Tal & statistik

Success & mål

100%
Organisk trafik
38%
SoMe trafik
37%
Mobilbrugere
10000+
Måltider pr. md.

Kommer August 2020

– Morten A. Sørensen

Virksomheden

Lidt om Måltidsboxen

Hele ideen med MåltidsBoxen opstod efter flere irritationer over at skulle finde på aftensmad og derefter at skulle ned i butikkerne for at købe ind. Det resulterede ofte i meget sen aftensmad, som kom til at tage alt for lang tid. MåltidsBoxen kan hjælpe dig i en travl hverdag, der ofte er fyldt med arbejde, fritidsinteresser og hente og bringe af børn. Det betyder, at du kan bruge alt den tid, som du sparer på indkøb og madlavning på de ting, som betyder noget for dig. Det kunne være mere nærvær hos dine kære, mere opmærksomhed i børnenes fritidsinteresser eller en helt tredje ting, som betyder noget for dig.

Se mere på Maaltidsboxen.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases