BILLIG BETALINGSLØSNING TIL WEBSHOPS GIVER FLERE KUNDER

Der er mange muligheder for betalingsløsninger til webshops, og vi vejleder dig til at finde den billigste og helt rigtige.

I Danmark er de mest almindelige betalingsløsninger Dankort, Visa/Dankort og MobilePay, men har din webshop mange udenlandske kunder, kan du også have brug for at tage imod Maestro, JBC, PayPal eller lokale betalingsløsning som Alipay (Alibaba pay)

VÆLG DEN RIGTIGE BETALINGSLØSNING

Der er mange virksomheder, som tilbyder et godt stabilt produkt inden for betalingsløsninger til webshops. Det, som vi vurderer ud fra når vi skal lave en anbefalingm er blandt andet: telefonsupport, åbningstider, regnskabsexport, kortgebyr, abonnementspris og sikkerhed som 3D secure.

Vores kunder bruger derfor altid PensoPay som betalingsløsningm der samler både indløser og gateway ét sted.

HVAD KOSTER BETALINGSLØSNING?

Før du kan modtage betaling via din webshop, skal du have to ting: Betalingsgateway og Indløsningsaftale.

En betalingsgateway er den “port”m som kunden indskriver sine kreditkortoplysning i, og som samtidig kobler din webshop sammen med din indløser.

Din indløser (også kalder indløsningsaftale) er, hvad vi kalder en digital bank uden en konto. NETS og Clearhaus er de mest brugte her i Danmark og formålet med dem er, at de varetager sikkerheden af transaktionerne til og fra kundernes bankkonti, opbevarer pengene på en virtuel konto og udbetaler herefter beløbet til din bankkonto på den/de aftalte dage i ugen.

De fleste, der udbyder betaling på nettet til webshops, tilbyder kun den ene – hvorfor man skal have fat i flere virksomheder for at samle sin egen betalingsløsning. Derfor henviser vi altid vores kunder til PensoPay, som er en samlet betalingsløsning med betalingsgateway og indløsningsaftale samlet ét sted til fordelagtige priser og med de betalingsløsnings muligheder, som man har brug for til både store og små virksomheder

Book gratis konsultation

Betalingsløsning til 0 kr…

PensoPay tilbyder en betalingsløsning til webshop til 0 kr i abonnement pr. måned og 4kr pr. transaktion.

Det betaler sig de første par måneder, når man har under 20 ordrer – og herefter skifter man sit betalingsløsningsabonnement, så man får de bedste fordele til den mindste pris.

Betaling online skal ikke være svært, dyrt eller uoverskueligt – derfor er opsætning, integration og undervisning i ordreprocessen altid en gratis del af vores undervisning, og vi vejleder altid gerne til at finde den billigste betalingsløsning både i og uden for EU, da vi på ingen måde modtager salær, procenter eller lign. for vores henvisninger – og derfor kan give ærlig og objektiv rådgivning til din webshops betalingsløsning.

Book gratis konsultation