Opstart af virksomhed med Thagaard

Få 30 minutters sparring – gratis!

Vi rådgiver på en eneste betingelse, at man er ærlig i sin dialog med os. Vi har mere respekt for, “det vil jeg ikke svare på” end et uærlig svar. Med løgne kommer kun dårlig rådgivning og dialog – men vi har også forståelse for, at vores spørgsmål kommer meget tæt på ting, som ikke alle synes skal “luftes” til erhvervs-partnere.

Hvad kan du bruge rådgivningen til…

Vi rådgiver ud fra praktisk erfaring. Vi er ikke lærebogs-forfattere, men har haft “fingrene i dejen” og draget en lang række erfaringer på godt og ondt. For at opridse et “par” af de scenarier, som du kan drage fordel af på kort og lang sigt: Valg af virksomhedsform og struktur i partnerskab, indskud af kapital og kvalificering af samme, strategisk handleplan og exit-strategi, hvis alt går galt, markedsføringsplan både på kort og lang sigt, analyse af forventet salg og afstemning af forventninger, realistiske målsætninger for opstartsperioden, “Djævlens advokat” til at forberede dig på det værste og se de uheldige scenarier, før de udspiller sig samt se potentialet i dit produkt til nye markeder og segmenter gennem produktudvikling eller ny formidlingsstrategi.

Få gratis konsultation

Vores kunder taler for os..

Start virksomhed og få iværksætterhjælp hos Thagaard

Vi har samlet løsningen webshop, hjemmesider og rådgivning i ét – som en alt-i-en til iværksættere, for at skabe den bedste forudsætning fra start af.

Vores overbevisning var, fra begyndelsen, at billige hjemmesider og webshops samt fokus på online succes igennem kvalificeret rådgivning – giver et troværdig bånd mellem os og vores mange kunder, som er lukrativ for begge parter når kunderne strømmer ind til et B2B erhvervscenter eller en børnetøjsforretning med et 3-cifret antal ordrer om måneden efter 3 uger.

Så er der et større rådighedsbeløb hos vores kunder til at bruge på at gå et stik dybere ned i deres virksomhed, markedsføring og produktudvikling – sammen.

Så der er ingen dårlige salgstaler eller fordækte udgifter i vores rådgivning. Vi tjener først de store penge, når du gør – og vi gør alt, hvad vi kan, for at du kommer der til.