Webshop og Hjemmeside Slider Grøn HC

Vi gør din

webshop

salgsklar.

unik.

Vælg en billig webshop løsning der passer bedst til dine behov og læs mere om vores udvidelses-løsninger og branche-systemer hvis dine behov ligger ud over det normale som bla.: online mad bestilling, avancerede formularer, medlemskaber, abonnementsordninger m.m.

SE PRISER

Gå afklaring om dine ideer og vores samarbejdspotentiale med den gratis iværksætterrådgivning

SCROLL

Billig Webshop 2018-04-13T08:51:41+00:00

En prisvenlig webshop skræddersyet til iværksættere og små virksomheder

Du får den rådgivning og vejledning som du har behov for til din webshop og foruden de teknisk betegnelser, så har du på sidelinjen en stærk iværksætter- og forretningssamarbejdspartner som til daglig laver erhvervs-rådgivning; hvortil der er fri mulighed for at benytte sig af at få den op- og genstarts rådgivning der er behov for, for at du kommer bedst muligt igang. Du er altså sikret en erfaring sparringspartner med en stort netværk, en moderne webløsning som du selv ejer i et opensource webshop-system med 100% råderet som nemt kan opdateres + adgang til vores supportcenter. (Og så kan hele løsningen afbetales over 6, 12, 18 eller 24 måneder hvis du hellere vil det..)

Webshop Lite

6900DKK
 • Bedst til 1 produktkategori (INFO)
 • 1 Valgfri underside (INFO)
 • Kontaktside
 • Webshop Opsætning
 • Handelsbetingelser
 • Betalings Opsætning
 • Lagerstyring
 • Firewall & Antivirus

Webshop Pro

9900DKK
 • 1-10 produktkategorier (INFO)
 • 2-3 Valgfri undersider (INFO)
 • Kontaktside
 • Webshop Opsætning
 • Handelsbetingelser
 • Betalings Opsætning
 • Lagerstyring
 • Firewall & Antivirus
 • Blog / Nyheder
 • Nyhedsbrev (MailChimp) (INFO)
 • Google Analytics

Webshop Premium

17900DKK
 • 11-20 produktkategorier (INFO)
 • 4-5 Valgfri undersider (INFO)
 • Kontaktside
 • Webshop Opsætning
 • Handelsbetingelser
 • Betalings Opsætning
 • Lagerstyring
 • Firewall & Antivirus
 • Blog / Nyheder
 • Nyhedsbrev (MailChimp) (INFO)
 • Google Analytics
 • Facebook Pixels (INFO)
 • Google Insight
 • Hastighedsoptimering
 • Klargjort til SEO (INFO)

Vi giver 6 måneders rentefri afdragsordning på alle vores webshopløsninger!

SE AFDRAGSORDNING

Vi har arbejdet med konceptet “Billig webshop” siden begyndelsen af vores lille kontor-nørdede enkeltmandsvirksomhed i 2010 – fordi at pris og kvalitet i et system som WordPress og WooCommerce godt kan hænge sammen hvis man er dygtig, erfaren og effektiv nok til at kunne arbejde både kreativt og hurtigt.

Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig, eller har du spørgsmål til hosting, domæne eller er du usikker på om en billig webshop er “godt nok” til dig – så ring til os på +45 6015 1925, det koster ikke noget at få sparring og vi er for stolte og kunde-glade til ikke at ville tage en ærlig dialog.

Læs mere om vores branche-systemer

Online mad bestilling, PDF Formularer, Kursus Center, Abonnementsløsninger m.m.

SE SYSTEMER

4 “KORTE” TIL DIN NÆSTE BILLIG WEBSHOP

 WEBSHOP SYSTEM OG PLATFORM

Vi udvikler alle vores webshops i opensource systemet WordPress med Webshop integrationen WooCommerce. Til det kan der laves skræddersyede moduler og custom-udviklede løsninger. En billig webshop er kun billig fordi vi er hurtige og knald dygtige til vores arbejde på grafisk og teknisk.

 LEVERINGSTID

Leveringstiden på standard webshops er som udgangspunkt 7-18 hverdage. Hasteprojekter kan efterleves efter aftale.

 RESULTATER OG KONVERTERING

Vi sørger for, at du får styr på din forretning med salgstracking og rapportering. Der bliver let og overskueligt adgang til ecommerce konverteringsrater samt salgs- kampagne- og trafiktal. Rapportering vil være integreret direkte i dit kontrolpanel eller i Google Analytics.

 ANDRE OVERVEJELSER

Foruden hjemmesiden, skal der tages stilling til Hosting, Kortbetaling og evt. label-print til Fragt. Vi anbefaler, efter behov, at bruge:

Hosting: AzeHosting, UnoEuro eller One.com
Kortbetaling: PensoPay
Fragt: SmartSend eller PakkeLabels

Show n’ tell!

Vi laver ikke kun webshops – vi hjælper dig med at starte din forretning.
Læs mere om vores mest interessante, sværeste og sjoveste cases

SE CASES

7 TING DER BØR VÆRE PÅ DIN WEBSHOP I 2018

De fleste punkter er, for de fleste, indforståede og almindelig praksis. Men når du skal til at have din egen webshop er der et hav af muligheder og måder tingene kan gøres på. Jo mere afklaret du er med hvad du ønsker, jo billigere og hurtigere kan din webshop laves 100% som du gerne vil have den – første gang.

7 Vigtige ting til en ny webshop i WordPress og Woocommerce anno 2018

 KLART GENKENDELIGT LOGO

Et genkendeligt logo er dit fremtidige digitale visitkort både til nystartede iværksættere og til større virksomheder og brands. Foruden at være det første element man oftest ser på en webshop, så er et logo også et genkendeligt symbol for tillid og troværdighed som dine kunder tillægger din virksomheds produkter og et synonym med de idealer, ydelser og følelser din virksomheds webshop står for. Større brands kan grundet deres tillidstempel/logo lave minimalistiske designs med logoet i fokus og en køb knap – da yderligere informationer er ligegyldige (da logoet giver os den produkter- og kvalitetsikkerhed vi har brug for for at købe produktet på deres webshop)

 TILBUD, FREEBIES & GRATIS FRAGT

Kunders online opmærksomheds-tid er lav og hvis man ikke fanger sine kunders opmærksomhed inden for kort tid – så er chancen for at de finder en anden webshop med samme produkt stor. Der er flere forskellige måder at fange opmærksomheden i en webshop på ud over en lækker brugervenlig designet webshop.

Tilbud, freebies og gratis levering er altid en go-to på alle webshops for at øge konverteringen. Det giver kunden incitament for at bruge længere tid på webshoppen, da det i sidste ende sparre dem for enten fragten eller et nedslag i priserne.

Der ligger store strategiske overvejelser bag tilbud og minimumsbeløb og periode samt udvalgte produkter – og vi hjælper gerne med at vejlede til opstarts-overvejelser indtil du selv kan finde den fornødne data du har brug for til at lave de helt rigtige tilbud og freebies til din webshop – så du får den bedste konvertering over længere sigt.

 NYESTE OG MEST POPULÆRE PRODUKTER

De fleste kan godt lide, at der er “liv i byen” – det samme princip gør sig reelt gældende på din webshop. Der er vigtigt for dine webshopkunder, at de kan se at din webshop er livlig og der tilføjes nye produkter til dit sortiment, sådan at dine kunder lettere konverteres til flere-gangs købere der automatisk kommer igen for at udforske de nye produkter (istedet for blot at købe én gang).

Det er derfor en vigtig funktion at din webshop som minimum indeholde en underside eller en forside-visning af nyeste produkter hvor dine kunder let og enkelt kan finde nyeste og promoverede produkter.

 KURV, LOGIN OG SØGEFUNKTION

Det virker måske basalt for dem der shopper online meget – men der vil ikke være første gang, at disse funktioner er glemt eller udeladt. Søgefunktionen kan udelades hvis der laves en opdeling i kategorier, men som udgangspunkt så er både kurv og login-mulighed noget af det, man som kunde, ikke gider sidde og lede efter. Til WordPress og WooCommerce er der laves et stor bruger-system til kunderne som kan udvides med alt fra promoveringer, rabat-koder, ønske-seddel, abonnementer og meget meget mere – som alt sammen styres af webshop kunden fra kontrolpanelet.

Hvis du skal have en stor webshop med mange produkter i mange forskellige kategorier, så er en søgefunktion uden tvivl et krav til brugervenlighed. Her foreslå vi til alle kunder, at man overvejer at få integreret et auto-complete modul, som selv søger og finder produkter som fx. starter med “Kjol” -> “Rød Kjole”. Det gør det nemt for dine kunder at finde det de søger efter – inden for de første 10 sekunder på siden (maks).

 BETALINGSKORT BILLEDER

Det er krav for de fleste danske betalingsgateways at der er visning af betalings-kort muligheder på alle webshop sider. Men foruden kravet, så giver det også dine webshopkunder muligheden for at afklare, inden tidsspilde, om de har mulighed for at handle på hjemmeside. Hertil skal det også siges, at det bestemt skaber en troværdighed i Danmark at man på danske webshops har mulighed for at betale med Dankort. Det nyeste i Danmark er ViaBill integration til WooCommerce webshops hvor kunderne har mulighed for rente og gebyrfri afdragsordning – og du som webshopejer får det fulde beløb udbetalt efter 14 dage (efter de 14 dages returret er udløbet)

 SOCIALE MEDIE LINKS

Har du nogensinde ringet til din Mormor, bedste ven eller din onkel, for at spørge om en webshop er troværdig eller om deres produkter er gode? Nej, for de fleste går på de sociale medier for at se anmeldelser af virksomheden fra andre kunder, for at få et overblik over troværdighed. Derfor er det også lige så vigtigt, at vi får tilbage-dirigeret disse kunder til de sociale medier fra webshoppen til Facebook, Twitter, Instragram m.m. for at vedligeholde nye og friske anmeldelser og generel aktivitet på vores sociale medier.

Når vi først har fået kunden til at deltage (Like m.m.) vores Sociale Medie sider, så har vi mulighed for at mersalg, remarketing og derved skab en ambassadør for vores virksomhed. (Som er en helt anden og meget længere snak – Som vi meget gerne tage og hjælper med)

 TELEFONNUMMER & LIVECHAT

Direkte kontakt (Telefon eller livechat) er et krav for at have en dansk betalingsgateway – men derudover, så er det også den bedste måde for at skabe tillid imellem nye webshop og forbrugere. Er dine kunder i tvivl om et produkt, holder de stille på produktsiderne for længe uden at købe noget? Så giv dem muligheden for at ringe til eller bruge livechatten og få direkte personlig kontakt med en medarbejder – og få afklaring på deres spørgsmål. Det er den absolut bedste måde at flytte leads på og skabe sikre konverteringer, når vi kan kommunikere direkte og få afklaring og personlig kontakt.

Det starter med et Hej!

Lad os få en snak om dine behov for en ny online platform.

Kontakt

Læs mere om vores GDPR politik her

GDPR Cookie Center

Analyse

Simpelt analyse værktøj der bla. giver indsigt i hvilke sider der benyttes samt geografisk data. (Obs: Alle IP'er sendes anonymt!)

_ga,_gid,_gat

Design

Timer der sørger for at du kun får vist popups efter X antal timer og måneder. (Uden disse cookies ville du få popups vist hele tiden)

ls-popup-{#},ls-popup-last-displayed

Funktion

gdpr og wordpress cookies gemmer dine valg af hvilke cookies du vil gemme samt andre til- og fravalg du foretager på siden.

gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types], wordpress-{hash}

Support

Support og Livechat data der tildeler hver besøgende et unikt ID så de hver især kan få personlig anonym hjælp.

_cfduid,_zlcmid