Prisvenlig Webshop med Thagaard

Du får den rådgivning og vejledning som du har behov for til din webshop og foruden de tekniske integrationer, så har du på sidelinjen en stærk iværksætter- og forretningssamarbejdspartner; hvortil der er fri mulighed for at benytte sig af at få op- og startrådgivning. Det kalder vi for “Online Succes” og sørger for at du kommer bedst muligt igang. Du er altså sikret en erfaren sparringspartner med et stort netværk, en moderne webløsning som du selv ejer i et opensource webshop system med 100% råderet som nemt kan opdateres samt adgang til vores supportcenter.

Få den webshop du drømmer om…
Vi tilbyder Webshop på afbetaling

Webshop PRO+
14.900 DKK
Bedst til små webshops der ønsker organisk salg igennem en SEO-optimering webshop.
Alt fra Webshop PRO
Nyhedsbrev?
Blog / Nyheder
Google Analytics?
Google Insight?
Produkt SEO?
SEO Sitemap
SEO Linkstruktur?
Lille Hastighedsoptimering
Bestil nu
Webshop Premium
17.900 DKK
Bedst til alle slags webshops med fokus på at gøre siden SEO-optimeret og automatisk vedligeholde sidens tekniske SEO på lang sigt.
Alt fra Webshop PRO+
Facebook Pixels?
Onpage SEO?
30 min SEO undervisning
Hastighedsoptimering?
Bestil nu

En Webshop der passer til dine planer

Vores professionelle webshop er opdelt i 3 pakkeløsninger som hver passer til hvordan du vil starte din virksomhed og hvordan du vil fokusere de første 6 måneder af dit online salg i Sociale Medier, Søgemaskineoptimering, fysisk salg – eller det hele på én gang.

Forskellige betalingsmetoder –  inkl. dankort og mobilepay!

Vi sørger for godkendelsen af alle gængse betalingsmuligheder hos NETS, Pensopay eller Quickpay. Læs mere om Online Betaling.

Læs mere

Thagaard Konsulenthus

Udvikler og Serieiværksætter

Vi er klar på en snak om de udfordringer du har med opstart af dit projekt samt hvordan vi kan skabe den bedste løsning for dig.

4 “KORTE” TIL DEN PROFESSIONELLE WEBSHOP LØSNING

7 TING DER SKAL VÆRE PÅ DIN WEBSHOP I 2018

KLART GENKENDELIGT SHOP LOGO

Et genkendeligt logo er dit fremtidige digitale visitkort både til nystartede iværksættere og til større virksomheder og brands. Foruden at være det første element man oftest ser på en webshop, så er et logo også et genkendeligt symbol for tillid og troværdighed som dine kunder tillægger din virksomheds produkter og et synonym med de idealer, ydelser og følelser din virksomheds webshop står for. Større brands kan grundet deres tillidstempel/logo lave minimalistiske designs med logoet i fokus og en køb knap – da yderligere informationer er ligegyldige (da logoet giver os den produkter- og kvalitetsikkerhed vi har brug for for at købe produktet på deres webshop)

TILBUD, FREEBIES & GRATIS FRAGT

Kunders online opmærksomheds-tid er lav og hvis man ikke fanger sine kunders opmærksomhed inden for kort tid – så er chancen for at de finder en anden webshop med samme produkt stor. Der er flere forskellige måder at fange opmærksomheden i en webshop på ud over en lækker brugervenlig designet webshop. Tilbud, freebies og gratis levering er altid en go-to på alle webshops for at øge konverteringen. Det giver kunden incitament for at bruge længere tid på webshoppen, da det i sidste ende sparre dem for enten fragten eller et nedslag i priserne. Der ligger store strategiske overvejelser bag tilbud og minimumsbeløb og periode samt udvalgte produkter – og vi hjælper gerne med at vejlede til opstarts-overvejelser indtil du selv kan finde den fornødne data du har brug for til at lave de helt rigtige tilbud og freebies til din webshop – så du får den bedste konvertering over længere sigt.

NYESTE OG MEST POPULÆRE PRODUKTER I SHOPPEN

De fleste kan godt lide, at der er “liv i byen” – det samme princip gør sig reelt gældende på din webshop. Der er vigtigt for dine webshopkunder, at de kan se at din webshop er livlig og der tilføjes nye produkter til dit sortiment, sådan at dine kunder lettere konverteres til flere-gangs købere der automatisk kommer igen for at udforske de nye produkter (istedet for blot at købe én gang). Det er derfor en vigtig funktion at din webshop som minimum indeholde en underside eller en forside-visning af nyeste produkter hvor dine kunder let og enkelt kan finde nyeste og promoverede produkter.

KURV, LOGIN, SØGEFUNKTION OG ANDRE WEBSHOP SYSTEMER

Det virker måske basalt for dem der shopper online meget – men der vil ikke være første gang, at disse funktioner er glemt eller udeladt. Søgefunktionen kan udelades hvis der laves en opdeling i kategorier, men som udgangspunkt så er både kurv og login-mulighed noget af det, man som kunde, ikke gider sidde og lede efter. Til WordPress og WooCommerce er der laves et stor bruger-system til kunderne som kan udvides med alt fra promoveringer, rabat-koder, ønske-seddel, abonnementer og meget meget mere – som alt sammen styres af webshop kunden fra kontrolpanelet. Hvis du skal have en stor webshop med mange produkter i mange forskellige kategorier, så er en søgefunktion uden tvivl et krav til brugervenlighed. Her foreslå vi til alle kunder, at man overvejer at få integreret et auto-complete modul, som selv søger og finder produkter som fx. starter med “Kjol” -> “Rød Kjole”. Det gør det nemt for dine kunder at finde det de søger efter – inden for de første 10 sekunder på siden (maks).

BETALINGSKORT BILLEDER

Det er krav for de fleste danske betalingsgateways at der er visning af betalings-kort muligheder på alle webshop sider. Men foruden kravet, så giver det også dine webshopkunder muligheden for at afklare, inden tidsspilde, om de har mulighed for at handle på hjemmeside. Hertil skal det også siges, at det bestemt skaber en troværdighed i Danmark at man på danske webshops har mulighed for at betale med Dankort. Det nyeste i Danmark er ViaBill integration til WooCommerce webshops hvor kunderne har mulighed for rente og gebyrfri afdragsordning – og du som webshopejer får det fulde beløb udbetalt efter 14 dage (efter de 14 dages returret er udløbet)

SOCIALE MEDIE LINKS MELLEM WEBSHOP OG KUNDERNE

Har du nogensinde ringet til din Mormor, bedste ven eller din onkel, for at spørge om en webshop er troværdig eller om deres produkter er gode? Nej, for de fleste går på de sociale medier for at se anmeldelser af virksomheden fra andre kunder, for at få et overblik over troværdighed. Derfor er det også lige så vigtigt, at vi får tilbage-dirigeret disse kunder til de sociale medier fra webshoppen til Facebook, Twitter, Instragram m.m. for at vedligeholde nye og friske anmeldelser og generel aktivitet på vores sociale medier. Når vi først har fået kunden til at deltage (Like m.m.) vores Sociale Medie sider, så har vi mulighed for at mersalg, remarketing og derved skab en ambassadør for vores virksomhed. (Som er en helt anden og meget længere snak – Som vi meget gerne tage og hjælper med)

TELEFONNUMMER & LIVECHAT

Direkte kontakt (Telefon eller livechat) er et krav for at have en dansk betalingsgateway – men derudover, så er det også den bedste måde for at skabe tillid imellem nye webshop og forbrugere. Er dine kunder i tvivl om et produkt, holder de stille på produktsiderne for længe uden at købe noget? Så giv dem muligheden for at ringe til eller bruge livechatten og få direkte personlig kontakt med en medarbejder – og få afklaring på deres spørgsmål. Det er den absolut bedste måde at flytte leads på og skabe sikre konverteringer, når vi kan kommunikere direkte og få afklaring og personlig kontakt.