Case

TrinusRejser.dk

“Grupperejser og rejser på egen hånd”

Du er på udkig efter eventyr – vi er eksperter i eventyr!
Det hele virker lidt uoverskueligt – det ved vi! Du får derfor en helt personlig rejsekonsulent der er med dig hele vejen. 

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi har sammen med Lasse fra Trinus Rejser skabt et intuitivt og ungdommelig rejse platform. Der er fokus på organiseret og spændende gå-på-oplevelse-på-vores-hjemmeside kultur, hvor hver side er en rejse i sig selv.

Opgavens hovedpunkter var som følger:

  • Skræddersyet design
  • AI rejseagent der ud fra spørgsmål vurdere de bedste rejser
  • SEO opsætning (On- og Offsite)
  • Custom rejsesøgning
  • Livechat integration med standard-svar muligheder
  • Depositums opsætning og virtual payment gateway
  • Faste rejse pakkeløsninger samt “bland-selv”
  • Opdeling af produkter i flere segmenter (Land, Aktivitet, pris mm.)

Timeforbrug: Mellem

Tal & statistik

Success & mål

1 mil
første år
48%
Mobil trafik
8%
Lead generering
300+
Rejser

Thagaard Konsulenthus er alt hvad man behøver hvis man går med drømmen om at starte en virksomhed/webshop. Det er ikke ”bare” udvikling af hjemmeside, men fuld rådgivning på alle aspekter af virksomheden, helt fra strategi til de små operationelle aspekter af driften. Patrick er med hele vejen, fra den lille drøm i maven, gennem de utallige idéer og op- og nedture – og så står han på sidelinjen og klapper når man laver sit første salg. Når en webudvikler går fra blot at være leverandør af hjemmeside, til at man anser dem som en god ven – så ved man at man har valgt rigtigt.

Jeg blev anbefalet Thagaard Konsulenthus gennem mit netværk, der viste sig at levere en hjemmeside i absolut top-klasse, til en pris der var ekstremt konkurrencedygtig. Vi har faktisk fået mange henvendelser løbende fra folk der vil vide hvor vi har fået lavet vores hjemmeside, da den ser så professionel ud.

Absolut top-karakter herfra.

– Lasse Finderup

Virksomheden

Lidt om TrinusRejser

Velkommen til dit rejsebureau hvor du får professionel hjælp af din personlige rejsekonsulent, der sammen med dig sammensætter din drømmerejse – til den bedste pris. 

Se mere på TrinusRejser.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases