Case

IncaCopenhagen.dk

“Forbrugsvarer fra Sydamerika, med særlig fokus på Peru.”

Hjemmesiden er lavet ud fra et princip om “co-creation” sammen med deres designer.

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi har sammen med kunden skabt en inca-designet webshop i kreative farver og klare designlinjer. Der er fokus på hurtigt overblik over produkter og en klar følelse af kvalitetsprodukter.

Opgavens hovedpunkter var som følger:

  • Skræddersyet design
  • Design af elementer ud fra designguide
  • Individuelle produkt profiler
  • Facebook integration
  • Markedsføringsrådgivning
  • Automatisk oversættelsesmodul

Timeforbrug: Lav

Vi har et fantastisk samarbejde med Patrick. Et samarbejde, som startede med Patrick skrev 1½ side email svar til en studerende der arbejdede med vores branding og hjemmeside. Emailen var ikke en salgstale, men derimod alle de ting, der skulle tænkes ind i en ny hjemmeside. Aldrig havde vi oplevet sådan en service fra en, der på samme tid ikke en gang solgte sig selv, men simpelthen blot var en nice guy som hjalp hvor han kunne.

Da vi skulle vælge en samarbejdspartner til vores hjemmeside var der ingen tvivl. Det skulle være Patrick. Og vi har ikke fortrudt på noget tidspunkt. Flot arbejde, mange gode ideer og forslag, og altid fantastisk service-minded og rar, at tale med. Vi har altid følt os i gode hænder og fået et super produkt. Og dette med tankerne på, at vi uden tvivl er en meget lille fisk i havet.

– Henrik Dahl Jensen

Virksomheden

Lidt om IncaCopenhagen

Inca Copenhagen importerer og sælger forbrugsvarer fra Sydamerika, med særlig fokus på Peru.

Vi vælger produkter, der har en bestemt historie eller baggrund, enten i materialerne, produktionen eller bæredygtigheden af produktionen.

Inca Copenhagens produkter er valgt fra mindre producenter i de lande, vi importerer fra. Et fokus på historie, kvalitet og pris betyder ofte, at vi er afhængige af produkter fra lokale områder med lokale materialer og traditioner.

Se mere på IncaCopenhagen.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases