Case

Surisuri.dk

“Månedlig K-Beauty Box, fyldt med nye spændende koreanske hudpleje produkter!”

Hjemmesiden er skræddersyet af Jeppe Skovsgaard, men som mange må sande, så er abonnements-opsætning en kompetence for sig selv; hvorfor Jeppe or Maja inddrog os i den tekniske opsætning og rettelse af deres K-Beauty Box.

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi yder til daglig support og assist til Surisuri på deres digital transformation og hjælper med at tilvejebringe nogle af de ønsker og krav som man bliver stillet for som abonnementsforretning. At have en webshop er langt fra det samme som en abonnementsforretning; og det kræver at man rummer en stor del teknisk ekspertise – det “gap” afdækker vi sammen med Maja fra Surisuri.

Vi kan varmt anbefale Patrick Thagaard. Vi har brugt ham i forbindelse med vores abonnementsløsning, som han har optimeret på til vores fulde tilfredsstillede. Ydermere er Patrick fantastisk at sparre med om både stort og småt og vi vil klart blive ved med at samarbejde med ham fremadrettet.

– Maja Kim Madsen

Virksomheden

Lidt om SuriSuri

“K-beauty har efterhånden indtaget hele verden med storm! Alle kender BB og CC cremen, der var det første bud på K-beauty og stammer selvfølgelig fra Korea. Siden hen er der kommet mange tusinde produkter til og fælles for K-beauty er, at de ofte er målrettet et specifikt problem og baseret på naturlige urter, planter og grøntsager. Ingredienser som vi aldrig før har oplevet i vores hudpleje.”

Se mere på SuriSuri.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases