Case

Champagnekassen.dk

“En del af Champagneforalle.dk”

ChampagneForAlle tager dig med rundt i Champagne i Frankrig – nord og syd og igennem både rosé og vintage champagner. Hver måned får man leveret 2 flasker oplevelser på flaske og man vil blive introduceret til forskellige typer champagne igennem de forskellige kasser – det er en spændende og lærerig rejse ud i champagne.

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi har sammen med kunden skabt et intuitivt og overskueligt skræddersyet backendsystem til deres abonnementer. Foruden skræddersyet bestillingsflow har vi sammen med Champagneforalle stået for at bygge deres lagerstyring, pakning og salgsmoduler op igennem deres kæmpe success på det danske marked.

Opgavens hovedpunkter var som følger:

  • Bestillingsflow med variable tilkøbskasser
  • Lageroptælling
  • Interaktiv pakkeliste
  • Forecast system til varebestilling inkl. buffer
  • Systematisk opsætning af “velkomstkasse” med integration til lagerlister, økonomisystem og forecast.
  • Integration til Metorik samt opsætning af segmenter og nøgletal
  • Abonnements-sortering til hurtigere organiserede pakkelabels igennem Shipmondo
  • Konvertering fra Reepay til PensoPay
  • Champagne custom-product opsætning
  • Skræddersyet abonnementstyringsmodul til kunderne

Timeforbrug: Meget høj

Tal & statistik

Success & mål

+365%
Omsætning
+48%
Retention
3.5%
Churn
+321%
Medlemmer

Mødet med Patrick blev vendepunktet for vores virksomhed. Der hvor det hele eksploderede – og hvor vi gik fra START UP til seriøs business. Patrick er UALMINDELIG dygtig, men styrken i ham er i virkeligheden hans enorme evne til at analysere og optimere HELE virksomheden. Han ser huller vi aldrig havde overvejet – og nye potentialer der har givet den vildeste vækst. Hans personlighed kombineret med måden han går til opgaverne betyder at vi ALDRIG mere har ondt i maven over systemiske udfordringer.

Patrick er en GAVE til enhver abonnementvirksomhed – intet mindre.

– Dinna Iben Arbo

Virksomheden

Lidt om ChampagneForAlle

Dinna og Michael fik den idé, at tage ud og afholde private champagnesmagninger – i bedste Tupperware-homeparty-stil. De ønskede bare så inderligt at udbrede viden om og kærligheden til den bedste champagne – og ikke mindst budskabet om, at champagne SAGTENS kan købes til priser, hvor alle kan være med.

På nul komma fem eksploderede interessen – og den drøm de havde om at gøre champagne til allemandseje, den viste sig ikke var urealistisk.

Se mere på Champagneforalle.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases