Sådan tilpasser du dine WooCommerce-e-mails med et plugin

Hvis du er ejer af en webshop, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at have professionelle og engagerende e-mails. Med WooCommerce, er det muligt at sende flere forskellige typer e-mails til dine kunder, såsom ordrebekræftelse, forsendelsesinformation eller fakturaer, men standardtemaerne er måske ikke altid det, du har brug for. Heldigvis kan du tilpasse dine e-mails med et plugin og skabe en bedre kundeoplevelse.

Første trin: Installer og aktiver et plugin

Du kan bruge et gratis eller betalt plugin til at tilpasse WooCommerce-e-mails. Der er forskellige muligheder, men vi anbefaler at bruge “WooCommerce Email Customizer” af StoreApps. Det er en gratis plugin, som tillader dig at designe dine e-mails i realtid og se ændringerne med det samme.

Efter installationen og aktivering af pluginet, finder du “Email Customizer” under “WooCommerce” i WordPress-administrationen. Der kan du oprette en ny e-mailskabelon fra scratch eller redigere en eksisterende skabelon.

Andet trin: Tilpas e-mailskabelonen

Når du har åbnet “Email customizer”, kan du se de forskellige e-mails, du kan tilpasse. Du kan vælge en specifik e-mail, som du vil ændre, eller du kan designe alle dine e-mails på én gang. Derudover kan du tilføje logo og ændre farver og skriftstørrelser til dine e-mails, så de afspejler dit brand.

For at ændre et bestemt emne i e-mailen, skal du blot klikke på emnet og begynde at skrive i feltet. Du kan også ændre den generelle styling og layout af e-mailen ved at trække og slippe elementer fra “Layout” til e-mailvinduet. Derudover kan du med “Preview” se, hvordan din e-mail ser ud i forskellige enheder og størrelser.

Tredje trin: Test e-mails

Efter tilpasning af dine e-mails skal du teste dem for at sikre, at de ser godt ud og fungerer korrekt. Lav en test ordre og send e-mails til dig selv og dine kolleger for at se, hvordan e-mails ser ud i forskellige mailklienter. På den måde kan du hurtigt afdække eventuelle fejl og rette dem.

Konklusion

Med WooCommerce Email Customizer pluginet kan du tilpasse dine e-mails og skabe en professionel og engagerende kundeoplevelse. Ved at bruge dette plugin kan du adskille dit brand fra konkurrenterne og levere en mere personlig e-mailoplevelse til dine kunder. Kontakt en WordPress/ WooCommerce udvikler, hvis du har brug for hjælp til at tilpasse dine WooCommerce-e-mails eller andre dele af din webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *