Case

Freeliving.dk

“Til dig der vil noget andet end 9-17”

Hjemmesiden er lavet ud fra et princip om “co-creation”. Vi har undervejs været i daglig dialog med holdet bag; for at sikre at deres vision blev opfyldt. Igennem forløbet har vi formået at sparre omkring abonnementsforretninger, medlemstilgang, nøgletal og ikke mindst relevans af indhold og frekvens heraf.

Se siden live
Karakteristika

Leveringsmål & ønsker

Vi har sammen med kunden skabt et intuitivt og overskueligt socialt netværk for deres medlemmer. Der er fokus på hurtigt overblik over blog-indhold samt let og dynamisk sparring på medlemsvæggen iblandt alle medlemmer.

Opgavens hovedpunkter var som følger:

  • Skræddersyet design af abonnementsplatform med medlemsniveauer.
  • Oprettelse af 3 medlemsniveauer med forskelligt indhold
  • Individuelle medlemsprofiler
  • Social medlemsvæg med opslag ala en Facebook gruppe
  • Ressourcebank for vidensdeling i blog-format
  • Fordelsoversigt og mini-webshop for medlemmer
  • Fokus på hastighed og responsivt overskueligt design
  • Medlemsintegration til Mailchimp

Timeforbrug: Høj

Tal & statistik

Success & mål

100%
Organisk trafik
48%
SoMe trafik
71%
Mobilbrugere
400+
Signups 1. md.

Patrick har været helt uundværlig i vores opbygning af vores nye abonnement forretning. Han har taget os i hånden, og hjulpet os hele vejen fra vores idé til det færdig produkt, nemlig freeliving. Ud over at have udviklet platformen for os, har han været en fantastisk sparringspartner på alle de områder, vi ikke anede noget om. Han er super dygtig, top professionel og samtidig et skønt og sjovt menneske. Vi vil anbefale ham til enhver tid.

– Mille Bruun Sjøgren

Virksomheden

Lidt om Freeliving

Freeliving er “Til dig der vil noget andet end 9-17”. Freeliving er en medlemsplatform for freelancers der arbejder rundt omkring i verden. På Freeliving.dk får man alt, hvad du skal bruge for at leve et frit og eventyrligt arbejdsliv og man finder dagligt konkret viden, hands-on værktøjer, ekspertinput og tonsvis af inspiration.

Se mere på Freeliving.dk

Flere af vores cases

Bliv inspireret af vores andre cases