Tilpasning af WooCommerce-bestillingsformularen med PHP

WooCommerce giver mulighed for at oprette et brugerdefineret bestillingsformular, der giver kunderne mulighed for at bestille produkter på en simpel måde. Dette gøres ved hjælp af WordPress-filtre, hooks, handlinger og kortkoder. I denne guide vil vi gennemgå nogle af de måder, du kan tilpasse din WooCommerce-bestillingsformular med PHP.

Filtre

Filtre bruges til at tilføje eller ændre WooCommerce-bestillingsformularens indhold. Følgende eksempel viser, hvordan du kan tilføje en ny sektion til bestillingsformularen ved hjælp af woocommerce_checkout_fields-filteret:

add_filter('woocommerce_checkout_fields', 'tilføj_min_sektion');

function tilføj_min_sektion($felter) {
  // Tilføj en ny sektion til bestillingsformularen
  $felter['min_sektion'] = array(
    'min_felt' => array(
      'type' => 'text',
      'label' => __('Min felt', 'dit-tema'),
      'placering' => 'woocommerce_after_checkout_registration_form',
      'required' => true
    )
  );
  return $felter;
}

Hooks

Hooks bruges til at tilføje nyt indhold til bestillingsformularen. Følgende eksempel viser, hvordan du kan tilføje et nyt felt til bestillingsformularen ved hjælp af woocommerce_before_checkout_form-hook’en:

add_action('woocommerce_before_checkout_form', 'tilføj_min_felt');

function tilføj_min_felt() {
  // Tilføj et nyt felt til bestillingsformularen
  echo '<div class="min-felt">';
  woocommerce_form_field('min_felt', array(
    'type' => 'text',
    'label' => __('Min felt', 'dit-tema'),
    'required' => true
  ));
  echo '</div>';
}

Handlinger

Handlinger bruges til at tilføje nye handlinger til bestillingsformularen. Følgende eksempel viser, hvordan du kan tilføje en ny handling til bestillingsformularen ved hjælp af woocommerce_checkout_process-handlingen:

add_action('woocommerce_checkout_process', 'valider_min_felt');

function valider_min_felt() {
  // Valider min felt i bestillingsformularen
  if (empty($_POST['min_felt'])) {
    wc_add_notice(__('Du skal udfylde feltet "Min felt".', 'dit-tema'), 'fejl');
  }
}

Kortkoder

Kortkoder bruges til at tilføje et brugerdefineret bestillingsformular til en WordPress-side. Følgende eksempel viser, hvordan du kan tilføje bestillingsformularen ved hjælp af [woocommerce_checkout]-kortkoden:

echo do_shortcode('[woocommerce_checkout]');

Du kan også tilføje bestillingsformularen på et WordPress-tema ved at tilføje koden til en PHP-fil. Følgende eksempel viser, hvordan det gøres:

<?php
  echo do_shortcode('[woocommerce_checkout]');
?>

Med disse forskellige værktøjer kan du tilpasse din WooCommerce-bestillingsformular til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *