Tilføj kuponkoder til WooCommerce med PHP eksempler

WooCommerce giver dig mulighed for at tilføje kuponkoder til dit websted og give kunderne mulighed for at bruge disse koder til at modtage rabatter på deres køb. Dette kan gøres ved hjælp af kode eller ved hjælp af WordPress-kortkoder. Følg disse trin for at tilføje kuponkoder til WooCommerce.

Trin 1: Opret en kuponkode

Du skal først oprette koden. Dette gøres ved at gå til WooCommerce > Kuponkoder. Klik på Tilføj ny kupon for at oprette en ny. Udfyld de nødvendige oplysninger, herunder kuponkoden og rabatindstillingen.

Trin 2: Tilføj kuponkoden til WooCommerce

Når du har oprettet kuponkoden, skal du tilføje den til WooCommerce. Du kan gøre dette ved at navigere til WooCommerce > Indstillinger > Checkout. Find feltet Kuponkode og indstil det til Aktiveret. Klik derefter på Gem ændringer for at gemme indstillingen.

Trin 3: Tilføj kuponkoden til din WordPress-side

Nu skal du tilføje kuponkoden til din WordPress-side. Dette kan gøres ved at bruge en kortkode. Kortkoder giver dig mulighed for at indsætte dynamisk indhold, som kuponkoder, i dine WordPress-sider og indlæg. Brug følgende kortkode for at tilføje kuponkoden på din side:

[woocommerce_checkout_coupon_code]

Trin 4: Tilføj kuponkoden med PHP

Hvis du foretrækker at tilføje kuponkoden ved hjælp af PHP, skal du bruge følgende kode:

// Fungerer kun på checkout-sider
if ( is_checkout() ) { 
    echo do_shortcode( '[woocommerce_checkout_coupon_code]' );
}

Koden skal placeres i din temafil functions.php og vil derefter blive vist på checkout-siden.

Følg disse trin for at tilføje kuponkoder til WooCommerce. Brug kortkoder eller PHP-kode for at vise din kuponkode på din side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *