Sådan tilføjer du en betalingsgateway til WooCommerce

WooCommerce er en af de mest populære og alsidige e-handelsplatforme til WordPress. Det giver dig mulighed for at tilføje en række betalingsmuligheder til dit websted, herunder betalingsgateways som PayPal og Stripe. I denne guide viser vi dig, hvordan du tilføjer en betalingsgateway til WooCommerce.

Trin 1: Installer betalingsgateway-plugin

Først skal du installere en plugin til betalingsgatewayen. WooCommerce tilbyder officielle plugins til nogle af de mest populære betalingsgateways som PayPal og Stripe. Du kan også installere tredjepartsplugins fra WordPress-pluginsarkivet.

Trin 2: Aktiver betalingsgateway-plugin

Når du har installeret pluginet, skal du aktivere det. Gå til din WordPress-dashboard, og klik på Indstillinger > Plugins. Find det plugin, du lige har installeret, og klik på Aktiver.

Trin 3: Konfigurer betalingsgateway-plugin

Når dit plugin er aktiveret, skal du konfigurere det. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Betaling. Klik på det betalingsgateway-plugin, du lige har installeret, og konfigurer det som ønsket. Hver betalingsgateway har forskellige konfigurationsindstillinger. Følg vejledningen i plugin-dokumentationen for at lære, hvordan du konfigurer det.

Trin 4: Tilføj betalingsmetoder til WooCommerce

Når du har konfigureret din betalingsgateway, skal du tilføje betalingsmetoderne til WooCommerce. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Betaling. Klik på Tilføj en ny betalingsmetode, og vælg den betalingsmetode, du lige har konfigureret. Indtast dine betalingsmetodeindstillinger, og klik på Gem ændringer.

Trin 5: Brug WooCommerce-hooks, -filtre og -kortkoder

WooCommerce har et stort udvalg af hooks, filtre og kortkoder, som du kan bruge til at tilpasse din betalingsflow. Filtre giver dig mulighed for at ændre, hvordan WooCommerce fungerer, og kortkoder giver dig mulighed for at tilføje funktioner til dine produktsider og indkøbsvogne.

Eksempel 1: Tilføj betalingsmetode til WooCommerce-checkout med hook

add_filter( ‘woocommerce_available_payment_gateways’, ‘my_custom_payment_gateway’ );
 
function my_custom_payment_gateway( $gateways ) {
 
 // Tilføj din betalingsmetode til listen
 $gateways[] = 'My_Custom_Payment_Gateway';
 
 return $gateways;
}

Eksempel 2: Tilføj betalingsmetode til WooCommerce-checkout med kortkode

[my_custom_payment_gateway]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *