Sådan sikrer du din webshop mod hacking

Validering af input til webshoppen

For at undgå at cyberkriminelle kan få adgang til dine kunders data skal du sikre, at din webshop kun accepterer gyldige indtastninger. Det betyder at du skal kontrollere data som brugerne indtaster, før de bliver gemt i databasen. Du skal være særlig opmærksom på om brugerne indtaster skadelig kode som HTML, JavaScript eller SQL. Derudover skal du også kontrollere input for typosquattede domæner og ugyldige URLer.

Sikkerhedskopiering

For at sikre din webshop mod hacking bør du også lave sikkerhedskopieringer regelmæssigt. Det hjælper dig med at gendanne webshoppen, hvis det bliver hacket. Det er også en god ide at opbevare sikkerhedskopieringerne et sted uden for webshoppens server, så du er sikker på, at de ikke bliver ødelagt af et hack.

SSL-certifikater

Tilføjelse af et SSL certifikat til din webshop giver en ekstra sikkerhed. Det er et must-have for e-handelswebsites, da det krypterer kundedata, så det ikke kan læses af cyberkriminelle. Det giver også din webshop en ekstra tillidsfaktor, da det viser, at webstedet er sikkert at bruge.

Robot.txt filer

Robot.txt filer er en anden god måde at sikre din webshop mod hacking på. Det giver dig mulighed for at fortælle søgemaskiner, hvilke sider på webshoppen der skal indekseres og hvilke sider der skal indekseres. Det hjælper med at beskytte dine private sider mod hacking og malware.

Konklusion

Der er mange måder, du kan sikre din webshop mod hacking. Dette inkluderer validering af input, sikkerhedskopiering, SSL-certifikater og robot.txt-filer. Disse strategier vil hjælpe med at holde dine kunders data sikre og beskytte din webshop mod cyberkriminelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *