Sådan oprettes multilinguale WooCommerce-plugins

Mange WooCommerce-butikker har brug for multilinguale plugins for at tjene kunder fra hele verden. I denne vejledning vil du lære, hvordan du nemt opretter multilinguale WooCommerce-plugins.

Trin 1: Opret et plugin

Først skal du oprette et plugin. Dette gøres ved at oprette en mappe med dit plugins navn og derefter oprette en PHP-fil med samme navn. I denne fil skal du inkludere alle funktionerne i dit plugin. Her er et eksempel på koden:

<?php
/*
Plugin Name: My Plugin
Description: This is my awesome plugin.
*/

// Your plugin code here
?>

Trin 2: Opret en textdomain

For at gøre dit plugin multilingual, skal du oprette en textdomain. En textdomain er et unikt navn, som du bruger til at identificere dit plugin. Dette navn skal være det samme som navnet på din mappe. Her er et eksempel på koden:

<?php
// Make your plugin multilingual
load_plugin_textdomain( 'my-plugin', false, dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/languages/' );
?>

Trin 3: Opret en language-mappe

Nu skal du oprette en language-mappe i din plugin-mappe. Denne mappe skal indeholde alle dine oversættelsesfiler. Når du har oprettet mappen, skal du oprette en .po-fil, som skal bruges til at skabe din oversættelse.

Trin 4: Opret en oversættelsesfil

Når du har oprettet din .po-fil, skal du begynde at tilføje oversættelser. For at gøre dette skal du bruge følgende kode:

msgid "My string"
msgstr "Min streng"

Du skal erstatte “My string” med den streng, du vil oversætte, og “Min streng” med den oversatte streng. Når du har tilføjet alle dine oversættelser, skal du gemme og lukke filen.

Trin 5: Aktivér plugin

Når du har tilføjet alle dine oversættelser, skal du aktivere plugin-mappen i din WordPress-administration. Dette gøres ved at gå til “Plugins” og derefter klikke på “Aktiver”.

Konklusion

Med disse trin kan du nemt oprette et multilingual WooCommerce-plugin. Bemærk, at du muligvis skal installere en oversættelses-plugin for at gøre dine oversættelser synlige. Ellers skal du uploade .po-filerne til din server via FTP. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *