Iværksætter i 2018: Stil de rigtige spørgsmål

SEO Søgeoptimering og analyse baggrund

TAG SELV STILLING TIL DINE SPØRGSMÅL!

  1. Du kender din virksomhed bedst.
  2. Du har ikke råd til at betale konsulenter til at tage alle dine beslutninger
  3. Du bliver for usikker og fjern fra din virksomhed.
  4. Dine penge er andres lærepenge.
  5. Hold op med at spørge på Facebook.

Vi har en helt klar filosofi for at hjælp iværksættere: Vi hjælper jer med at stille de rigtige spørgsmål og guider jer til hvordan i bedst får dem besvaret – men vi har ikke en 10-step guide til millionær iværksætter.

Problemet for mange iværksættere er de hurtigt kommer langt over budget, og langt under deres målsætning. Da de realistisk set spørger mere end de selv overveje. Det er et klassisk iværksætter-problem at vi som iværksættere afsøger udefra konsultation og afklaring på vores problemstillinger mere end vi selv afsøger at besvare og overveje egne spørgsmål. Om det er usikkerhed, afmagt eller fordi man simpelthen bare ikke tør tage en beslutning – men det er dog en helt anden snak, men problematisk; det er det.

Realistisk set er der ikke nogen der kan give dig et rigtigt svar på dine spørgsmål omkring dinvirksomhed, til dit produkt, i dit marked, til dine kunder (Got the hint?). De kan give dig deres bedste og mest kvalificerede bud på dine spørgsmål, men når alt kommer til alt, så har de også en dagsorden eller en forretning at tage stilling til – og som absolut minimum kan et skud i tågen være lige godt i begge retninger.

Pointen er, at det er vigtigt at vi begynder selv at finde vej igennem de mange spørgsmål som vi har til vores markedsføring, vores webshopsfunktion, leverandører, hardware, sikkerhed, forsikring m.m. – Så er det langt mere meningsgivende at man tager fejl de første par gange og lærer ”hvorfor” end at tage fejl på baggrund af andres skud i tågen, og kun stå tilbage med en regning på konsulenthjælp (uden reelt at have været en del af den tankeproces der ligger bag konklusionen til “løsningen” på svaret)

Hvis vi skal puste lidt i egen fløjte, så er vi blevet rigtig gode til at stille de rigtige spørgsmål og skabe en kaotisk spørgsmåls-dialog med iværksættere som forkusere på at skabe små og store afklaringer hvor du, som iværksætter, at hoved-inputs-kilden og beslutningstager. Hvis du vil have andres løsninger og successhistorier og en 10-skridts-guide til at blive milionær i løbet af 7 dage, så er det bare ikke os som kan hjælpe dig. Men hvis det er dialog og selv-afklaring i form af spørgsmåls-besvarelse og selvtillid til at tage beslutning (både rigtige og forkerte) så mener vi bestemt at man er på rette vej til at blive en dygtig og profitabel iværksætter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *