Hos os betaler du ikke et abonnement!

Få en forståelse for, hvordan din webshop og hjemmeside bliver mere synlig. Bliv indforstået med hvad du køber, inden du køber det og få fuld forståelse for, hvad vi laver, og hvordan SEO med tiden får betydning for dit salg og antal henvendelser.

Hvis du er i tvivl om, hvad nedenstående termer betyder og ikke mindst, hvad du reelt skal bruge det til, så lad være med at udfyld kontaktformularen. Så ring hellere til os på +45 93 10 19 25, så kan vi starte med at få afklaret, om det overhovedet giver mening for din virksomhed at arbejde med SEO, hastighedsoptimering el.lign, eller om du bør starte et andet sted – eller gå en helt anden vej.

Webshop SEO
2.500 DKK
Kort beskrivelse: Automatisk søgeresultatvisning af produktbilleder, priser, lagerstatus & beskrivelser.
Struktureret Schema data
Visning af pris i søgeresultater
Visning af produktbillede i søgeresultater
Visning af lagerstatus i søgeresultater
Visning af tilbud i søgeresultater
Produkt SoMe integration?
Bestil Nu
On-page SEO (Alm. SEO)
Pris pr. aftale
Kort beskrivelse: Optimering af tekster og indhold.
Side titler
Side beskrivelser
Side billeder meta-data
Side struktur og søgeord
Side H1, H2, H3 tags.
Bruger-Sitemap
Ovenstående er langt fra den komplette liste af on-page SEO tiltag der kan justere din søgeplacering.
Bestil Nu
Webshop FULD SEO PRO
7.500 DKK
Kort beskrivelse: Hastighedsoptimering og automatisk søgeresultatvisning med fokus på kontinuerlig SEO-værdi.
SPAR 2000 DKK
Alt fra Webshop SEO
Alt fra SEO Hastighed
30-45 min. Undervisning
Bestil Nu

Mange veje til en god SEO strategi

Vores politik omkring SEO er, at du selv skal kunne varetage den kontinuerlige del (hvis du ønsker det). Det er for at spare dig for de 3-4.000 DKK om måneden, og fordi vi mener, at SEO blot skal være én af mange markedsføringsinitiativer, som sørger for, at din forretning får online succes. Der findes en række støttemoduler, som hjælper dig med at sørge for den kontinuerlige vedligeholdelse, når du skriver nye blogindlæg, tilpasser dine sider eller opretter nye produkter – Det er ikke raketvidenskab at arbejde med den lavpraktiske SEO, når først alt det tekniske er automatiseret.

Vores arbejde ligger i at dit arbejde med at skabe organisk trafik igennem SEO – skal være så nemt som muligt og med de rette værktøjer. SEO er ikke resultatgivende i morgen. Det er en langsigtet strategi, som kræver, at du vil arbejde med dit indhold og dine produkttekster og blogindlæg – selv.

Denne politik kommer fra vores mange år som erhvervsrådgiver, hvor den helt klare overbevisning er: Hvem kan skabe retningslinjerne for formidlingen og brandingen af din virksomhed bedre end dig selv?

Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig, eller har du spørgsmål til SEO eller de mange alternativer  – så ring til os på +45 6015 1925, det koster ikke noget at få sparring, og vi er for stolte og kunde-glade til ikke at ville tage en ærlig dialog.

Book gratis konsultation

Klar. Parat. AFKLARING!

Tag en snak med os om dine behov - så kvitterer vi med sparring langt ud over de tekniske krav, går i dybden med dine forretningsplaner og sørger for at klæde dig på med tanker og overvejelser, som sætter dig tættere på dine mål.

BOOK ET MØDE

Patrick Thagaard
Udvikler og Konsulent

4 “KORTE” TIL SEO OG SALGSOPTIMERING