Billig Webshop i Professionelt CMS

Vi har arbejdet med konceptet “Billig webshop” siden begyndelsen af vores lille kontor-nørdede enkeltmandsvirksomhed i 2010 – fordi at pris og kvalitet i et CMS system som WordPress og WooCommerce godt kan hænge sammen hvis man er dygtig, erfaren og effektiv nok til at kunne arbejde både kreativt og hurtigt.

Vi har beskrevet 110 af de mest åbenlyse (og fedeste) WordPress og WooCommerce funktioner. Se listen og vurder selv om de behov du har til en webshop er dækket.

Se wordpress funktioner
Brugervenlig Webshop

Iværksættere vælger os fordi vi har kompetencerne til at forstå deres forretning og hjælpe dem igang korrekt

Få en billig webshop i WordPress CMS med kreditkort og betalings-opsætning, undervisning, skræddersyet design og en verden af muligheder for integrationer til verdens førende danske systemer der alle har til formål at sikre dig mere salg på din webshop.

Vi arbejder udelukkende med skræddersyede designs – så du er garanteret en billig webshop der er flot, unik og mobilvenlig.

Mødet med Patrick blev vendepunktet for vores virksomhed. Der hvor det hele eksploderede - og hvor vi gik fra START UP til seriøs business. Patrick er UALMINDELIG dygtig, men styrken i ham er i virkeligheden hans enorme evne til at analysere og optimere HELE virksomheden. Han ser huller vi aldrig havde overvejet - og nye potentialer der har givet den vildeste vækst. Hans personlighed kombineret med måden han går til opgaverne betyder at vi ALDRIG mere har ondt i maven over systemiske udfordringer - Patrick er en GAVE til enhver abonnementvirksomhed - intet mindre.
Dinna Iben Arbo, Ejer
Vi har gennem længere tid haft et super godt samarbejde med Patrick, som altid er der for sine kunder. Vi sætter utrolig stor pris på hans enorme viden, fleksibilitet, ærlighed og transparens - værdier, som ellers kan være svære at finde i denne branche. Vi vil til hver en tid anbefale Patrick til andre, som søger en skræddersyet løsning inden for webshops og abonnementsforretninger.
Emma Bitz, Ejer
Kommer efter sommerferien
Pierre Rindsig, Ejer
Kommer efter sommerferien
Morten Askjær Sørensen, CEO & Founder
Vi fra Finurligefif kan på det absolut kraftigste anbefale Patrick! Vi er gået fra at være en hobby-fritids-gesjæft til at kunne leve af vores arbejde, på ingen tid, takket være Patricks hjælp. Patrick er skarp, kompetent og har en bred know-how, der ikke kun bistår med dele af projektet - men når vidt omkring i alt fra teknik, proces, udvikling, plan og eksekvering. Vi har samarbejdet med Patrick om flere ting; og vi har siden dag1 haft en tryghed i maven og for første gang oplevet, at vi tør overlade ansvar, beslutning såvel som udførelse, med lukkede øjne, til en: Patrick! Patrick er den type, som sætter sig ind i din virksomhed og rent faktisk har en holdning til tingene! Der er altid fagkompetence sparring!
Herudover så er Patrick en enormt sympatisk og omgængelig person, der gerne lytter på alt - også i tide og utide.
Der er ingen vi hellere samarbejdede med - og vi kommer aldrig til at skifte!
Regitze Schødts, Ejer
Patrick er by far årsagen til at Goodtalks står i dag!!!! Efter 2 ekstremt uærlige og uproffesionelle udviklere byggede de første versioner af vores platform og alt hvad ved at ramle fandt jeg Patrick som jeg altid beskriver som min WebEngel 😊 Udover at du får de ydelser du betaler for iform af udvikling, oplever jeg i den grad at Patrick altid er min nære sparrings og forretningspartner med kompetencer der går langt ud over IT. Patrick har lagt øre til både grin og gråd de sidste 2 år og har i rigtig mange situationer været min absolutte go to person! Jeg har allerede anbefalet Patrick til 5 andre iværksætter kolleger der med ligeså stor glæde driver deres forretning sammen med Patrick, og vil gerne anbefale det fantasiske samarbejde til alle andre også!
Pernille Sandberg Bech, CEO & Founder
Kommer efter sommerferien
Edib Hansen, Man. Director / CEO
Med Thagaard Konsulenthus og Patrick har jeg fundet en fantastisk samarbejdspartner og sparring, og hele min oplevelse med Patrick har været ud over det sædvanlige.
Som nystartet virksomhed med en masse spørgsmål og udfordringer, har Patrick været en kæmpe støtte og sparring gennem hele opstartsfasen, og han har altid efterfølgende været der, når jeg har haft brug for hjælp.
Patrick har lavet min webshop ud fra mine ønsker og behov, men har også selv været fantastisk til at komme med ideer og input. Med Thagaard konsulenthus og Patrick, får man hele pakken. Patrick er en professionel og yderst behagelig person, og jeg har altid følt mig tryg ved at vide, at jeg har ham med på sidelinjen.
I får mine allervarmeste anbefalinger!
Anne-Mette Friborg, Ejer
Thagaard Konsulenthus er alt hvad man behøver hvis man går med drømmen om at starte en virksomhed/webshop. Det er ikke ”bare” udvikling af hjemmeside, men fuld rådgivning på alle aspekter af virksomheden, helt fra strategi til de små operationelle aspekter af driften. Patrick er med hele vejen, fra den lille drøm i maven, gennem de utallige idéer og op- og nedture – og så står han på sidelinjen og klapper når man laver sit første salg. Når en webudvikler går fra blot at være leverandør af hjemmeside, til at man anser dem som en god ven – så ved man at man har valgt rigtigt.

Jeg blev anbefalet Thagaard Konsulenthus gennem mit netværk, der viste sig at levere en hjemmeside i absolut top-klasse, til en pris der var ekstremt konkurrencedygtig. Vi har faktisk fået mange henvendelser løbende fra folk der vil vide hvor vi har fået lavet vores hjemmeside, da den ser så professionel ud.

Absolut top-karakter herfra.

Lasse Finderup, Ejer
Patrick har været helt uundværlig i vores opbygning af vores nye abonnement forretning. Han har taget os i hånden, og hjulpet os hele vejen fra vores idé til det færdig produkt, nemlig freeliving. Ud over at have udviklet platformen for os, har han været en fantastisk sparringspartner på alle de områder, vi ikke anede noget om. Han er super dygtig, top professionel og samtidig et skønt og sjovt menneske. Vi vil anbefale ham til enhver tid.
Mille bruun Sjøgren, Ejer

Klar. Parat. AFKLARING!

Tag en snak med os om dine behov - så kvitterer vi med sparring langt ud over de tekniske krav, går i dybden med dine forretningsplaner og sørger for at klæde dig på med tanker og overvejelser, som sætter dig tættere på dine mål.

BOOK ET MØDE

Patrick Thagaard
Udvikler og Konsulent